BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: AYDIN DÖRT MEVSİM ÇİÇEK BAHÇESİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın'ın dört bir tarafını kış çiçekleriyle donatmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 20.12.2019

Büyüksehir Belediyesi Aydin'in dört bir tarafini kis çiçekleriyle donatmaya devam ediyor.

Sadece Didim'de toplamda 80 bin çiçek dikimi yapilirken çalismalarda Yali, Güvenlik, Cumhuriyet caddeleriyle Didim Belediyesi önündeki kavsak çiçeklendirildi. Çalismalar Didim Belediyesi ekipleriyle Büyüksehir Belediyesi ekipleri tarafindan ortak yürütüldü. Diger taraftan Didim'de de Büyüksehir Belediyesi'nin Trafik Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan trafik isiklarinin yenilenmesi çalismalarina da devam ediliyor.

Söke, Sultanhisar, Nazilli, Kusadasi ilçelerinin yani sira Efeler ilçesinde de devam eden çalismalarda Malazgirt Meydani, ASTIM, Adnan Menderes Bulvari gibi ana arterlerin yani sira Büyüksehir Belediyesi'nin sorumluluk alanindaki tüm kavsak ve yollarda bakim ve çiçeklendirme çalismalari yapildi. Çiçeklendirmelerde godetya, bellis, menekse ve aslanagzi çiçekleri kullanildi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu Aydin'in dört mevsim çiçek bahçesi olmaya devam edecegini belirtirken, vatandaslar Aydin'i güzellestirmeye devam eden Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.