'TOPUKLU EFE' KUŞADASI'NDA PARK YAPIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın'ı Parklarla Süslemeye Devam Ediyor
Haber Tarihi: 20.12.2019
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Kusadasi'nin Karaova Mahallesi'ne 8 bin 500 metrekarelik bir park kazandiriyor. Büyüksehir Belediyesi'nin birçok biriminin ortaklasa yürüttügü çalismalarla park yakin bir zamanda hizmete açilacak. Karaova Mahalle Muhtari Firdevs Bakkal, makamina ziyaretinde park talebini Baskan Çerçioglu'na bizzat ilettigini belirtip bu talebini karsiladigi için tesekkür etti. Bakkal, "Büyüksehir Belediyesi ekipleri parkin bir an önce bitirilmesi için yagmur çamur demeden çalisiyor" dedi.

Parkta Büyüsehir Belediyesi'nin elektrik, peyzaj ve insaat ekiplerinden olusan kalabalik bir ekip ortaklasa çalisma yürütüyor. 100 agacin yani sira yüzden fazla çali grubu bitkilerin de dikilecegi parkta agaç dikimleri dün mahalle muhtari Bakkal ve mahalle sakinlerinin de katilimiyla yapildi. Elektrik altyapisinin düzenlenip aydinlatma direklerinin yerlestirildigi parkta bugün sulama altyapisi çalismalarina baslanacak, daha sonra ise tesviye çalismalarina geçilecek. Basketbol ve voleybol sahasinin da yer alacagi parkta yürüyüs ve kosu parkurlari da yer alacak.

Parkta agaç dikimine katilan vatandaslar parkin mahallenin ihtiyaçlarindan birisi oldugunu belirtip mahallelerine park kazandirdigi için Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti. Mahallede üçüncü dönemdir muhtarlik yapan Bakkal "Özlem Baskanim mahallemize çok güzel bir etkinlik alani kazandiriyor, çok mutluyuz. Ekipler parkin bir an önce bitirilmesi içi yagmur çamur demeden çalisiyor. Bahar aylarinda çok güzel bir parka kavusmus olacagiz. Park talebimizi Özlem Hanim'a bizi makaminda kabul ettiginde bizzat iletmistim. Baskanimiz da mahallemize çok güzel bir park yapacagini söylemisti. Sözünü tuttu; bir kadin olarak onunla gurur duyuyorum" dedi.

 

|