Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı I. Birleşim Meclis Karar Özetleri

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISININ ARALIK AYI 10.12.2019

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No: 405

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 19.11.2019 tarihli Kasim Ayi Meclis Toplantisinin III. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No: 406

Karar: 5620 Sayili Kanunun Geçici 1. maddesinin 2. fikrasi ile Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro Ilke ve Standartlarina Dair Yönetmeligin 24’ncü maddesi geregince 1 adet geçici isçinin 2020 yilinda 12 ay süre ile çalistirilmasini teminen hazirlanan Vize Cetvelleri’nin vize edilmesine ve 5620 sayili Kanunun 3. Maddesi geregince 2020 yilinda Büyüksehir Belediyemiz norm kadro standartlari cetvelinde belirlenen memur norm kadro toplam sayisinin yüzde yirmisi oranini geçmeyecek sayida geçici isçi çalistirilmasi için Büyüksehir Belediye Baskanina yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:407

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 12.01.2016 tarih ve 09 sayili Kararinin yürütmesinin durdurulmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No: 408

Karar: Büyüksehir Belediye Meclisinin 08/08/2019 tarih ve 255 sayili kararinin iptal edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No: 409

Karar: Çine Ilçesi, Yenimahalle, 567 ada, 1 parsel numarasinda kayitli, 12.281,99 m² yüzölçümlü tasinmaz üzerinde bulunan “Sosyal ve Spor Tesis Alaninin” 5393 sayili Belediye Kanununun 75.maddesinin (d) bendi geregi bedelsiz olarak 3 yil süreyle Çine Belediye Baskanligi adina tahsisine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No: 410

Karar: Insan Kaynaklari ve Egitim Dairesi Baskanliginca hazirlanan Aydin Büyüksehir Belediyesi Hizmet Içi Egitim Yönetmeliginin kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.