ASKİ'nin Umurlu'da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi,Aydın'ın dört bir tarafından yatırımlara devam ediyor. Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından Efeler ilçesine bağlı Umurlu'da kanalizasyon çalışmaları sürdürülüyor.
Haber Tarihi: 17.12.2019

Aydin Büyüksehir Belediyesi,Aydin'in dört bir tarafindan yatirimlara devam ediyor. Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) tarafindan Efeler ilçesine bagli Umurlu'da kanalizasyon çalismalari sürdürülüyor.

Çalismalar kapsaminda Çarsi Mahallesi 2050 Sokak'ta kanalizasyon altyapi çalismasina baslandi. Mahalle sakinlerinden Ayse Simsek, mahalleliler olarak simdiye kadar foseptik kuyusu kullandiklarini söyledi. Simsek, kanalizasyon altyapisina kavusacak olmalarinin mutlulugunun yasadiklarini söyleyerek"Yapilan çalismalardan çok memnunuz. Artik bizler de modern bir altyapi kullanacagiz.  Baskanimiz Özlem Çerçioglu'na çok tesekkür ederiz" diye konustu.