KIZILKAYA İSTEDİ ÇERÇİOĞLU YERİNE GETİRİYOR

Mahallelilerin Başkan Çerçioğlu'ndan talep ettikleri duvar örülüyor
Haber Tarihi: 16.12.2019

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Koçarli'nin Kizilkaya Mahallesi'nde yagislardan sonra toprak kaymalarinin yasandigi köy meydaninda istinat duvari yapmaya basladi. Çalisma bitirildiginde uzun yillar boyunca bölgede toprak kaymasi yasanmayacak.

Köy meydaninda yapilan çalisma, kot farkindan kaynaklanan toprak kaymasinin önlenmesi amaciyla yapiliyor. Toplamda yaklasik 60 metrelik istinat duvarinin yüksekligi ise yaklasik 5,5 metre.

Kizilkaya Muhtari Mehmet Ali Avci duvar imalatini Aydin Büyüksehir Belediyesi'nden talep ettiklerini ve çalismalarin zaman geçirmeden baslandigini belirtip "Özellikle yagisli havalarda burasi tehlike arz ediyordu.  Talebimizi iletmemizin üzerinden kisa bir süre geçtikten sonra çalismalar basladi. Emegi geçen herkese özellikle de Aydin'da sosyal belediyeciligi yasatan Özlem Çerçioglu'na tüm mahalleliler olarak çok tesekkür ediyoruz" diye konustu.