AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU NAZİLLİ YEŞİLYURT MAHALLESİ"NDE ALTYAPIYI YENİLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Nazilli"nin kırsal ve merkez mahallelerinde içme suyu ve kanalizasyon hatlarında yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Haber Tarihi: 16.12.2019
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI), Nazilli'nin kirsal ve merkez mahallelerinde içme suyu ve kanalizasyon hatlarinda yenileme çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Mahalle muhtarlari ve vatandaslardan gelen talepleri degerlendiren ASKI ekipleri, eskiyen ve yetersiz kalan hatlari degistirerek vatandaslarin kesintisiz ve saglikli içme suyu tüketmesini sagliyor.

Nazilli Yesilyurt Mahallesi 1143 Sokak'ta altyapi çalismasi gerçeklestiren ekipler, eskiyen içme suyu ve kanalizasyon hattini yeniledi. Zamanla asinmis ve deformasyona ugramis borularin yerine uzun ömürlü ve saglikli polietilen borularin dösendigi bölgede, sokak baglantilari ve evlerin abonelikleri de yenilendi.

Yesilyurt Mahallesi sakinlerinden olan ve yaklasik 50 yildir bu mahallede oturduklarini ifade eden Hülya Uysal, "Aydin Büyüksehir Belediyesi ekiplerinin çalismalarindan memnunum. Çok titiz çalisiyorlar ve emegin hakkini veriyorlar. Yaptiklari altyapi çalismalari ile ekonomik ömrünü tamamlayan hatlari yenilediler. Bu çalisma bizlerin sagligi açisindan çok önemli. Ben Özlem Baskan'a yapilan bu çalismalardan dolayi tesekkür etmek istiyorum. Benim annem ve teyzem engelli. Aydin Büyüksehir Belediyesinin her türlü hizmetinden yararlaniyorlar. Onlar adina da Özlem Hanim'a tesekkür ediyorum" dedi.

 

Yesilyurt Muhtari Teyfur: Altyapi talebimiz yerine getirildi

Altyapiyla ilgili talebine hizli bir sekilde dönüs yapildigini söyleyen Yesilyurt Mahallesi Muhtari Irfan Teyfur, ASKI ekiplerinin yaptigi kontrolün ardindan çalismalarina basladigini belirtti. Teyfur, "Sokaktan geçen ana hat su borusu da kanalizasyon hatti da yenilendi. Burada çalisan ekipten de, seflerimiz ve müdürlerimizden de Allah razi olsun. Kusadasi'ndaki muhtarlar toplantisinda Özlem Baskanimiza mahallemde yapilan çalismalardan dolayi tesekkür etmistim. Hizmetlerinden çok memnunum, Özlem Hanim'a tekrar tesekkür ediyor ve bu hizmetlerin devami diliyorum" seklinde konustu.

 

|