BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: AMATÖR DENİZCİLİĞE ÖNEM VERİYORUZ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Liman Başkanlığı'yla ortak bir çalışmaya imza atarak Aydınlıların amatör denizci belgesi ve kısa mesafe telsiz operatörü yeterlilik belgesi almalarını sağlıyor.
Haber Tarihi: 16.12.2019
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Kusadasi Liman Baskanligi'yla ortak bir çalismaya imza atarak Aydinlilarin amatör denizci belgesi ve kisa mesafe telsiz operatörü yeterlilik belgesi almalarini sagliyor.

Kusadasi Liman Baskanligi'yla Denizcilik Dairesi Baskanligi koordinasyonunda düzenlenen programda önce egitimler veriliyor sonrasinda da sinavlar yapiliyor.

Vatandaslara denizcilik kültürünü asilamak ve amatör denizci sayisini artirmak için açilan kurslara yogun katilim oldugunu belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Türkiye'nin en temiz ve güzel sahillerine sahip olan Aydin'da amatör denizcilige de önem verdiklerini belirtti.

Amatör denizci belgesi ve kisa mesafe telsiz operatörü yeterlilik belgesi sinavlari yarin saat 14'te Kusadasi Ticaret Odasi'nda, 13 Aralik Cuma günü saat 15.30'da Didim Ticaret Odasi'nda, 21 Aralik Cumartesi günü saat 13'te ASKI Nazilli Hizmet Binasi'nda, 25 Aralik Çarsamba günü saat 14'te Kusadasi Ticaret Odasi'nda ve 5 Ocak 2020 Pazar günü saat 13'te Sükran Güngör Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda yapilacak.  

Basvurular "www.adbs.uab.gov.tr" adresinden online olarak yapilabiliyor. Bilgi almak isteyen vatandaslar 0256 614 10 25 No'lu telefondan bilgi alabilirler.

 

|