Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı I. Birleşim Meclis Karar Özetleri

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISININ EYLÜL AYI 10.09.2019

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No:277

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 09.08.2019 tarihli Agustos Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:278

Karar: Kuyucak Ilçesi Yöre ve Horsunlu Mahallelerinde bulunan 156, 262, 619, 628, 645, 555 ve 568 nolu parsellerdeki tasinmazlarin mezarlik alani olarak Aydin Büyüksehir Belediyesi adina tescil islemlerinin gerçeklesmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:279

Karar: Belediye ve Bagli Kuruluslari Ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro Ilke ve Standartlarina Dair Yönetmelikte Degisiklik Yapilmasina Iliskin Yönetmeligin Geçici 4’üncü maddesi kapsaminda 657 Sayili Devlet Memurlari Kanununa tabi atamalarin gerçeklestirilmesi için tanzim edilen ekli (III) sayili Dolu Kadro Degisikligi Cetveli ile Büyüksehir Belediye Baskanligimiz Norm Kadro Kütügündeki bos memur kadro derecelerinin atamaya uygun hale getirilmesine iliskin (II) sayili Bos Kadro Degisikligi Cetvellerinin tasdikine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:280

Karar: Insan Kaynaklari ve Egitim Dairesi Baskanliginca hazirlanan ‘Aydin Büyüksehir Belediye Baskanligi Aday Memurlarin Yetistirilmelerine Iliskin Yönetmelik’ taslaginin kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:281

Karar: Karpuzlu Ilçesi ekli listede yer alan tasinmazlarin mezarlik alani olarak Aydin Büyüksehir Belediyesi adina tescil islemlerinin gerçeklesmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:282

Karar: Çine Ilçesi, Yenimahalle, 567 ada, 1 parsel numarasinda kayitli tasinmazin üzerinde bulunan Dügün Salonunun 2 yil süre ile bedelsiz olarak Çine Belediye Baskanligi adina tahsisine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:283

Karar: Aydin Büyüksehir Belediyesinin veya Bagli Kuruluslarinin sahip oldugu veya ortagi bulundugu Belediye Sirketlerinin Genel Kurulunda Aydin Büyüksehir Belediye Baskanligini temsil etmeye ve oy kullanmaya 17248513742 T.C. Kimlik Nolu Evrim KARAKOZ’un yetkili kilinmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:284

Karar: Çine Ilçesi, Sogukoluk, Kabalar, Kadilar, Ancin (Saglik), Esentepe, Altinabat, Akçaova, Seferler ve Sariköy Mahallelerinde kayitli ekli listedeki 28 adet tasinmazin Aydin Büyüksehir Belediyesi adina tescil edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.