ÇEVRE BULVARI'NDA ASFALTLAMA ÇALIŞMASI BAŞLADI

Aydın'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Efeler'deki Çevre Bulvarı'nda asfaltlama çalışmalarına başlandı.
Haber Tarihi: 12.07.2019
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Yaz döneminde, okullar açilmadan asfalt çalismalarinin büyük bir bölümünü Aydin genelinde bitirecegiz" diye konustu.

Yaz aylarinin gelmesiyle birlikte Aydin genelinde hizlandirilan yol çalismalarinda birçok yerde çalismalar eszamanli olarak yürütülüyor. Geçen günlerde Ortaklar- Söke yolu bitirilerek ulasima açilmisti. Su anda ise Kusadasi Davutlar ve Güzelçamli'da birçok yolda çalismalar devam ederken Yenipazar'da da en islek cadde olan Inönü Caddesi'nde yol yapim çalismalari sürdürülüyor. Ayrica Didim'de Azerbaycan Caddesi'nde, Söke Sarikemer'de ve Bozdogan Basalan'da da çalismalar sürdürülüyor. Efeler'de ise Jandarma Caddesi'nde çalismalar son asamaya geldi.

Baskan Çerçioglu bu yollarda yapilan çalismalardan dolayi ulasimin bir süre aksadigini, bunun için vatandaslardan özür dilediklerini belirterek, çalismalarin kisa sürede bitirilecegini ifade etti.

|