MİLLET İTTİFAKI'NDAN 2. HİZMET KOORDİNASYON TOPLANTISI

Yeni hizmet dönemine hızlı başlayan Millet İttifakı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun ev sahipliğinde ikinci kez bir araya geldi.
Haber Tarihi: 23.07.2019
|

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Millet Ittifaki’nin  Karpuzlu, Kösk ve Koçarli ilçe baskanlari ve meclis üyelerinin katildigi toplantida CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir ile IYI Parti Aydin Il Baskani Cemal Sari da hazir bulundu. 

Toplantilarin ilki geçen hafta Nazilli'de gerçeklestirilmisti. Bu haftaki toplantida da Aydin için uyum içerisinde çalisma iradesi bir kez daha ortaya konuldu. Toplantida, alinan kararlarin ve verilecek hizmetlerin hizli, koordineli ve bütünsel olarak uygulanmasina vurgu yapildi.

Toplantida bir konusma yapan Baskan Çerçioglu, Aydin'in gelecegi için seçim döneminde vatandaslara verilen sözlerin yerine getirilmesi için koordinasyon toplantilarinin siklikla yapilacagini belirtti. Millet Ittifaki belediyeleri olarak fikir alisverisine özel önem verdiklerinin altini çizen Baskan Çerçioglu "Bütün gayemiz belediye baskanlarimizla birlikte vatandaslarimiza verdigimiz sözleri yerine getirmek ve Aydin'i daha ileri tasimak. Millet Ittifaki olarak Aydin için elbirligiyle çalisiyoruz. Önümüzdeki süreçte de Aydinlilara daha iyi hizmet vermek için bu koordinasyon toplantilarimiza devam edecegiz" diye konustu.

|