AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE BULVARI'NDA ÇALIŞMA BAŞLATTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarına devam ediyor.
Haber Tarihi: 28.06.2019

Diger ilçelerde oldugu gibi Efeler ilçesinde de yapilan çalismalarla yollarda Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin son dönemde yollardaki imzasi niteligindeki "sari çizgiler" artmaya devam ediyor.

Efeler ilçesinin en islek caddelerinden Çevre Bulvari'nda yapilan çalismalarda öncelikle altyapi çalismalarina baslandi. Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) ekiplerinin baslattigi çalismayla yolun altindan geçen kanalizasyon hatlari yenileniyor. Kanalizasyon hatti çalismalarinin bitirilmesinin ardindan da yol yapim çalismasina baslanacak. Çevre Bulvari'nda yol yapim çalismalarina önümüzdeki hafta baslanmasi ve kisa sürede bitirilerek kullanima açilmasi planlaniyor.

Diger taraftan Çevre Bulvari'na çikan Egemenlik Caddesi'nde de yol yapim ve parke kaplama çalismasi devam ediyor.

Aydin'da dönüsümün sürdügünü hatirlatan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Aydin'da altyapi ve üstyapida yenileme çalismalarimiz devam ediyor. Diger bulvarlarimiz gibi Çevre Bulvarimizi da yenileyip hizmete açacagiz. Hedefimiz Aydin'in her noktasindaki yollari ve altyapiyi yenilemek" ifadelerini kullandi.