NAZİLLİLİ İŞADAMLARINDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu, oda başkanı Nuri Arslan önderliğinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 30.05.2019

Görüsmede Baskan Çerçioglu Nazillili isadamlariyla Aydin'da ticari hayatin daha da gelistirilmesi için karsilikli görüs alisverisinde bulundu. Oda yöneticileri Baskan Çerçioglu'nun basarili çalismalarinin devamini diledi.

Ziyarette Arslan'a, Nazilli Ticaret Odasi Meclis Baskani Gürdal Yüzügüler, genel koordinatör Eray Rüstü Taka ve meclis üyeleri Naci Maden, Suat Isbilen ile Birol Karadagli eslik etti.

Görüsmede Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Ilçe Baskani Serkan Sevim de hazir bulundu.

Baskan Çerçioglu, Nazilli Ticaret Odasi Baskani Nuri Arslan'a ve oda yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti.