AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BAYRAM HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Aydın’ın yollarını modern hale getirmek için geceli gündüzlü çalışan Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı tatili öncesinde de tatil beldelerinde çalışmalarına hız verdi.
Haber Tarihi: 01.06.2019
|

Didim Akbük'te yapilan yol çalismalariyla gözde tatil beldesi yeni asfalt yollara kavusuyor.

Tatile gelecek vatandaslarin modern yollarda yolculuk yapmalarini saglamak için çalisan ekipler, Didim'de ve Kusadasi’nda birçok noktada çalisma yürütüyor. Davutlar Sevgi Yolu'nda son rötuslar yapilirken yine Davutlar Adnan Kahveci Bulvari'nda da çalismalarda sona yaklasildi.

Aydin'in gözde turizm beldelerinden olan Didim Akbük'te de asfaltlama çalismalarina devam ediliyor. Çalismalar kisa sürede bitirilerek vatandaslarin kullanimina açilacak.

Yaz aylarinin gelmesiyle birlikte çalismalara Aydin'in gözde tatil beldelerinde hizlandirdiklarini söyleyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Aydin yollariyla da örnek sehirlerden birisi oldu. Tatile gelecek olan vatandaslarimizin konforu için her ayrintiyi düsünüyoruz. Vatandaslarimiz bayram tatillerinde yeni yollarimizda yolculuk yapacak.  Yollarimizi yenilemeye devam edecegiz” diye konustu. 

|