ZÜMRÜT YEŞİLİ GÜZELLİK ARAPAPIŞTI KANYONU’NA ZİYARETÇİ AKINI

AydIn Büyükşehir Belediyesi tarafından ülke turizmine kazandırılan Arapapıştı Kanyonu, Ramazan Bayramı’nda da ziyaretçi akınına uğradı.
Haber Tarihi: 06.06.2019
|

Aydin'in en güzel ekoturizm alanlarindan olan bölgeye binlerce vatandas ziyaret etti.

Bayram tatilini firsat bilen vatandaslar, tatillerini Aydin'daki alternatif turizm bölgelerinde de degerlendiriyor. Vatandaslarin Aydin'daki alternatif turizm rotalari arasinda ilk tercihlerinden olan Arapapisti Kanyonu, bu bayramda da binlerce yerli ve yabanci turisti kendisine çekti.

Vatandaslar Büyüksehir Belediyesi’nin gezi tekneleriyle 6 kilometrelik kanyonda gezinti yaparken doganin keyfini çikardi. Essiz dogasiyla çadir kampi için de bir alternatif sunan kanyonda bazi vatandaslarda çadirlarini açarak bayram tatilini degerlendirdi. Bazi vatandaslar ise kanyon boyunca yürüyüse çikti.

Aydin'in dogal güzelliklerini en iyi sekilde degerlendirdiklerini söyleyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu “Deniz-kum-günes tatilinin disina çikmak isteyen tüm vatandaslarimizi Arapapisti Kanyonu’na bekliyoruz. Vatandaslarimizi kanyonun kendine has sessizligini ve güzelligini yasamaya çagiriyoruz” diye konustu.

|