AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAYRAM TATİLİNE HAZIRLANIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı için vatandaşların tatillerini keyifli ve huzurlu geçirmeleri için Aydın'ı bayram tatiline hazırlıyor.
Haber Tarihi: 25.05.2019
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydin'in çadir kampindan dalisa, tertemiz denizinden yürüyüs rotalarina turizm için birçok alternatifi barindirdigini hatirlatip, bayram tatiline çikacak herkesi Aydin'a beklediklerini söyledi.

Kusadasi'nda Büyüksehir Belediyesi'nin sorumluluk alanindaki plajlarda kumlar taslardan ve küçük çöplerden arindirilip plajlar tatile hazir hale getirildi. Bir taraftan da tatil beldelerini güzellestirme çalismalari devam ediyor. Çalismalarda rengarenk çiçekler kullanilirken sahillerde boyama çalismalari da devam ediyor. Kusadasi'nin simgelerinden el heykeli de temizlenip boyandi. Aydin'in bir diger önemli tatil beldesi olan Didim'de de bakim, temizlik ve çiçek dikim çalismalari devam ediyor.

“Tüm vatandaslarimizi Aydin'in güzelliklerini yasamaya davet ediyoruz” diye konusan Baskan Çerçioglu, güzel bir tatil yasamak isteyen vatandaslari Aydin'a beklediklerini söyledi. Baskan Çerçioglu “Dört mevsim Aydin'i güzellestirmek için yaptigimiz çalismalari yaz sezonunun gelmesiyle birlikte tatil beldelerimizde yogunlastirdik. Amacimiz misafirlerimizin keyifli bir tatil geçirmelerini saglamak. Bayramda tatil beldelerimiz çok güzel olacak. Misafirlerimizi bu güzelligi yasamaya bekliyoruz” seklinde konustu. 

|