AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KURSİYERLERİNDEN YILSONU SERGİSİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Aydın il genelindeki faaliyet gösteren kültür merkezi kursiyerlerinin yıl boyunca devam ettikleri kurslarda edindikleri deneyimleriyle hazırladıkları işler bir sergiyle taçlandı.
Haber Tarihi: 21.05.2019
|

22 Mayis'a kadar açik kalacak sergide yaklasik 400 parça is sergileniyor.

Her yas grubundan kursiyerin islerinin yer aldigi sergide konusan kursiyerler, kurslara devam etmekten ve sanatla iç içe olmaktan dolayi çok memnun olduklarini belirtti. Kendilerine verilen imkânlar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür eden kursiyerler, sanatla ilgilenmelerinin kisisel gelisimlerinde de önemli yer tuttugunu ifade etti.

Sergiyi anne-babalariyla gezen ve özellikle cam isleme sanatinin canli örneklerinin hazirlandigi bölümde uzun zaman geçiren çocuklar ilk firsatta kendileri de cam isleme sanatiyla ilgilenmek istediklerini söyledi.

Vali Yazicioglu Kültür Merkezi'ndeki sergide resim sanatinin yagliboya, suluboya, karakalem gibi farkli tekniklerle yapilmis resimler ve cam isleme örnekleri sergileniyor.

Baskan Çerçioglu ise kursiyerleri tebrik edip her yastan Aydinliyi Büyüksehir Belediyesi'nin açilacak olan yaz kurslarina davet etti.

|