BÜYÜKŞEHİR KÜLTÜR MERKEZLERİ MASA TENİSİ TURNUVASI HEYECANI YAŞADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Aydın genelindeki çeşitli kültür merkezlerinde düzenlenen kurslara katılan çocuk kursiyerler, düzenlenen masa tenisi turnuvasında birbirleriyle yarıştı.
Haber Tarihi: 19.05.2019
|

Çekismeli maçlara sahne olan turnuvada basarili çocuklara çesitli armaganlar verildi. Turnuvaya katilan çocuklari tebrik eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Çocuklarimizin yeteneklerinin farkina varabilmeleri için onlarin istedikleri aktiviteleri düzenlemeye devam edecegiz" dedi.

Efeler Adnan Menderes Çocuk Kültür Merkezi'nde düzenlenen masa tenisi turnuvasina Aydin genelindeki kültür merkezlerinden 250 çocuk katildi. Aileleri de çocuklarini desteklemek için onlarin heyecanina ortak olurken çocuklar eglenceli zaman geçirdi.

Turnuva sonunda basarili olan çocuklara çesitli hediyeler verilirken çocuklar kendilerini çesitli spor ve kültür-sanat aktivitelerinde gelistirme imkâni verdigi için Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.

Turnuvada bir taraftan eglenip bir taraftan da basarili olmak için ter döken çocuklari tebrik eden Baskan Çerçioglu "Çocuklarimizin yeteneklerinin farkina varabilmeleri için kültür merkezlerimizde birçok aktivite düzenliyoruz. Çocuklarimizin hayat boyu basarili olabilmeleri için onlarin yeteneklerini ortaya çikarmaliyiz. Masa tenisi de çocuklarimiz için düzenledigimiz yan aktivitelerden bir tanesi. Yil boyu kültür merkezlerimizde çesitli aktivitelere katilan çocuklarimizi tebrik ediyorum. Simdi sira yaz etkinliklerimizde. Çocuklarimizi haziran ayinda baslatmayi düsündügümüz yaz etkinliklerimize de bekliyoruz. Bugün bu eglenceli etkinlikte birbirleriyle yarisan tüm çocuklarimizi kutluyorum" ifadelerini kullandi.

|