AYDIN BÜYÜKŞEHİR"DEN 100"ÜNCÜ YIL KUTLAMALARI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk"ün Milli Mücadele için Samsun"a ayak basışının 100"üncü yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Haber Tarihi: 18.05.2019
|

Hafta içerisinde "Geldikleri Gibi Giderler" sergisiyle baslayan etkinlikler 2 Yildizli FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu'nun Aydin etabiyla son hiziyla devam ediyor. Yarin aksam ise sevilen sanatçi Melek Mosso Aydinlilara 100'üncü yil konseriyle seslenecek.

Yarin aksam bir taraftan 2 Yildizli FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu'nun Aydin etabinin heyecani yasanacak bir taraftan da sevilen sanatçi Melek Mosso Aydinlilara unutulmaz bir aksam yasatacak. Saat 18'de baslayacak olan final maçlari 2019 yilinin en prestijli plaj voleybolu turnuvasi olarak kabul edilen Aydin etabinda heyecani zirveye çikaracak. Turnuvada Almanya, ABD, Avusturya, Belarus, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Hollanda, Italya, Iran, Isviçre, Isveç, Ingiltere, Japonya, Kanada, Litvanya, Letonya, Norveç, Polonya, Rusya, Slovenya, Ukrayna, Yunanistan ve Türkiye'den toplam 56 takim final için ter döküyor.

Pazar aksami saat 20.30'da ise yine Atatürk Kent Meydani'nda Melek Mosso konser verecek.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ise "Basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere tüm sehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle aniyoruz. Baslattiklari bagimsizlik mücadelesinin yüzüncü yilini kutluyoruz. Her yastan Aydinliyi umudun yeserdigi bu günü kutlamak için pazar günü Atatürk Kent Meydani'na davet ediyoruz" diye konustu.

|