AYDIN VALİSİ KÖŞGER'DEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA TEBRİK ZİYARETİ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde bir kez daha Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Başkan Çerçioğlu'na tebrik ziyaretleri devam ediyor.
Haber Tarihi: 17.05.2019
|

Aydin Valisi Yavuz Selim Kösger, Efeler Kaymakami Cemal Sahin'le birlikte Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Vali Kösger, Baskan Çerçioglu'na tebrik edip yeni dönemde basarilar dilerken "31 Mart'ta ülkemizde bir demokrasi söleni havasinda bir yerel seçim yasadik. Aydin'da da centilmence bir seçim yasandi. Dünden bu tarafa, seçilen baskanlarimiza iadeyi ziyarette bulunuyoruz, onlara hayirli olsun diyoruz, yeni dönemde basarilar diliyoruz. Bugün de Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Çerçioglu'nu ziyaret ettik. Kendisine basarilar diliyoruz. Aydin'i su an bulundugumuz noktadan daha iyi bir yere tasinmasi için gerekli çalismalari yapacagina inaniyoruz" ifadelerini kullandi.

Nazik ziyaretlerinden dolayi Vali Kösger ve Kaymakam Sahin'e tesekkür eden Baskan Çerçioglu "Aydin'daki tüm kurum ve kuruluslarla beraber Aydin'a en iyi noktada hizmet etmek için hep beraberiz" seklinde konustu.

|