BAŞKAN ÇERÇİOĞLU PLAJ VOLEYBOLU HEYECANINA ORTAK OLDU

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve 2019 yılının en büyük plaj voleybolu organizasyonu olan 2 Yıldızlı FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu"nun Aydın etabı tüm hızıyla sürüyor.
Haber Tarihi: 17.05.2019
|

Dün maçlari izleyerek heyecana ortak olan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydin'i dünyanin en prestijli turnuvalarindan birisine ev sahipligi yapmaktan çok mutlu olduklarini söyledi.

Baskan Çerçioglu maçlari, Büyüksehir Belediyesi meclisi sonrasinda Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, Nazilli Belediye Baskani Kürsad Engin Özcan, Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, Çine Belediye Baskani Enver Salih Dinçer'in yani sira CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, CHP Aydin Il Kadin Kollar Baskani Ayse Özdemir ve Büyüksehir Belediyesi meclis üyeleriyle birlikte izledi.

56 takimin mücadele ettigi Aydin Atatürk Kent Meydani'ndaki turnuvada çok çekismeli ve heyecan dolu maçlarin oynandigini belirten Baskan Çerçioglu, "Aydin'da böylesine önemli bir turnuvayi yapmaktan dolayi çok mutluyuz. Tüm Aydinli vatandaslarimizi bu prestijli turnuvayi izlemeye davet ediyoruz. Özellikle anne babalardan çocuklarini getirmelerini ve onlarla birlikte bu heyecana ortak olmalarini istiyoruz" dedi.

|