Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı I. Birleşim Meclis Karar Özetleri

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISININ MAYIS AYI 14.05.2019

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No:149

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 16.04.2019 tarihli Nisan Ayi Meclis Toplantisina ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:150

Karar: Mülkiyeti Büyüksehir Belediye Baskanligimiza ait Sultanhisar Ilçesi, Beseylül Mahallesi, 330 ada, 1 parsel numarasinda kayitli 14.908,25 m² yüzölçümlü arsa vasifli tasinmaz üzerinde bulunan Sosyal ve Kültürel Tesisin (futbol sahasi, yüzme havuzu ve Spor Tesisleri) 1 (bir) yil süreligine Sultanhisar Belediye Baskanligina bedelsiz tahsisinin yapilmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:151

Karar: Büyüksehir Belediye Meclisinin 16.04.2019 tarih ve 125 sayili kararinin iptal edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:152

Karar: 22.02.2007 tarih ve 26442 sayili Resmi Gazetede yayimlanarak yürürlüge giren, Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro Ilke ve Standartlarina Dair Yönetmelik geregi Büyüksehir Belediye Meclisinin 16/04/2014 tarih ve 4 sayili karari ile ihdas olunan 1 adet Daire Baskani kadrosunun iptal edilerek Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesi Baskanliginin ihdas edilmesi ile ilgili (II) sayili Bos Kadro Degisiklik Cetveli ile 12/01/2016 tarih ve 4 sayili kararla ihdas olunan Strateji Gelistirme Dairesi Baskani kadrosunun iptal edilerek, Kent Tarihi ve Tanitimi Dairesi Baskani kadrosunun ihdas edilmesi ile ilgili (III) sayili Dolu Kadro Degisiklik Cetvelinin tasdikine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:153

Karar: 5216 Sayili Büyüksehir Belediyesi Kanunu’nun 21.maddesi ve Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro Ilke ve Standartlarina Dair yönetmelik çerçevesinde, Strateji Gelistirme Dairesi Baskanligi ve Strateji Gelistirme Sube Müdürlügünün kaldirilmasina, Kent Tarihi ve Tanitimi Dairesi Baskanligi ile Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesi Baskanliginin kurulmasina, Kent Tarihi ve Tanitimi Dairesi Baskanligi emrinde Kent Tarihi ve Tanitimi Sube Müdürlügü kurulmasina, Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesi Baskanligi emrinde Kadin ve Aile Hizmetleri Sube Müdürlügü kurulmasina ve Mali Hizmetler Dairesi Baskanligi emrinde Strateji Gelistirme Sube Müdürlügü kurulmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.