YENİPAZAR’DAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TAM DESTEK

Yenipazarlı muhtarlarla buluşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Yenipazar'dan da tam destek geldi.
Haber Tarihi: 15.01.2019
|

Yenipazarli muhtarlar ve aileleri, mahallerine ve Yenipazar'a yapilan yatirimlarin ve vatandaslara verilen hizmetlerin devam etmesi için baskan Çerçioglu'nu ve CHP Yenipazar Belediye Baskan adayi Yüsran Erden'i desteklediklerini söyledi.

Muhtarlarin aileleriyle birlikte katildiklari bulusmada baskan Çerçioglu ve Erden'e CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, CHP Yenipazar Ilçe Baskani Sergül Duransoy,  IYI Parti Yenipazar Ilçe Baskani Tarkun Inceoglu, Büyüksehir Belediyesi meclis üyeleri, CHP ve IYI Parti ilçe yöneticileri de eslik etti.

Toplantida konusan baskan Çerçioglu Büyüksehir Belediyesi'nin mahallere ve Yenipazar’a yaptigi yatirimlardan örnekler verip Yenipazar'a yatirimlarin önümüzdeki dönemde de ayni hizda devam edeceginin altini çizdi.

Baskan Çerçioglu, Yüsran Erden'le birlikte önümüzdeki dönemde de her vatandasa ve mahalleye esit ve adil yatirim yapacaklarini söyleyip birçok yeni projeyi hayata geçireceklerini ifade etti.

Baskan Çerçioglu, “Aydinlilarin vefali oldugunu, kendilerine verilen hizmeti unutmadigini sizler de biliyorsunuz. Ben de, Yüsran baskan da birer Yenipazar ve Aydin sevdalisiyiz. Simdiye kadar mahallelerimize, Yenipazar'a yaptigimiz yatirimlar ve vatandaslarimiza verdigimiz hizmetler önümüzdeki dönemde de artarak devam edecek. Vatandaslarimizin destegiyle seçildikten sonra yine rozetimizi bir kenara birakacagiz ve her vatandasimiza esit hizmet vermeye devam edecegiz” diye konustu.

Toplanti sonunda toplantiya katilan muhtarlar ve aileleri baskan Çerçioglu ve Erden’le birlikte gecenin anisina birliktelik pozu verdi.

|