BAŞKANI ÇERÇİOĞLU: KÖŞK DAHA İYİ OLACAK

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydınlılarla yaşadıkları yerlerde buluşmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 19.01.2019
|

Kösk Pazari'ni ziyaret eden baskan Çerçioglu'na ve IYI Parti Kösk Belediye Baskan Adayi Veli Tuna'ya Kösklü vatandaslar önümüzdeki yerel seçimlerde tam destek verdiklerini söyledi.

Kösk Pazari'nda Baskan Çerçioglu'na CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, IYI Parti Kösk Belediye Baskan Adayi Veli Tuna, IYI Parti Kösk Ilçe Baskani Gülsah Özcan, CHP Kösk Ilçe Baskani Mehmet Güldenk eslik etti.

Kösk'te özellikle kadinlarin yogun ilgi gösterdigi baskan Çerçioglu, pazarci esnafinin halini-hatirini sorup hayirli isler diledi. Baskan Çerçioglu, pazardan alisveris yapip Büyüksehir Belediyesi'nden talebi olan vatandaslari da dinledi.

Pazar ziyaretinde Ilidagli bir vatandas baskan Özlem Çerçioglu'nun yanina gelip “Baskanim, mahallemiz için istedigimiz her seyi yaptin, sizi sonuna kadar destekliyoruz. Allah razi olsun” derken, baskan Çerçioglu vatandasa destegi için tesekkür etti. Vatandasa Büyüksehir Belediyesi’nin Kösk'e ve mahallelerine yatirimlarinin önümüzdeki dönemde de devam edecegini söyleyen baskan Çerçioglu “Kösk'te bazi mahallelerimizin suyu yoktu, bazi mahallerimizin yolu yoktu. Simdi Kösk'te çesmelerimizden iyi su akiyor. Vatandaslarimiz ne istediyse yaptik. Kösk sizlerin destegiyle çok daha iyi olacak. Veli baskanimizla birlikte uyum içinde çalisarak Kösk'ü çok daha iyi yerlere getirecegiz” dedi.

Pazar ziyareti sonrasinda Baskan Çerçioglu CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, IYI Parti Kösk Belediye Baskan adayi Veli Tuna, IYI Parti Kösk Ilçe Baskani Gülsah Özcan, CHP Kösk Ilçe Baskani Mehmet Güldenk ile birlikte birliktelik pozu verdi.

|