“TOPUKLU EFE’YLE AYDIN'IN FATİH'İ”NE SEVGİ SELİ

Aydınlılarla her gün farklı bir yerde buluşmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Efeler Salı Pazarı ziyaretinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Haber Tarihi: 22.01.2019
|

Vatandaslar baskan Çerçioglu'na ve CHP Efeler Ilçe Baskani Mehmet Fatih Atay'a önümüzdeki yerel seçimde tam destek vereceklerini söyledi.

Pazar ziyaretinde Baskan Çerçioglu'na CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir ve vatandaslarin “Aydin'in Fatih'i” dedikleri CHP Efeler Belediye Baskan Adayi Mehmet Fatih Atay eslik etti.

Vatandaslarla sohbet eden Baskan Çerçioglu, Aydin'in en ücra mahallelerine kadar giderek 40-50 yillik sorunlari çözdüklerini, önümüzdeki dönemde kalkinmaya çok daha fazla yatirim yapacaklarini söyledi. Baskan Çerçioglu,  Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin Efeler'e son 4.5 yilda 380 milyon lira yatirim yaptigini hatirlatip önümüzdeki dönemde bu rakamin çok daha yukarilara çikacagini ifade etti.

Vatandaslar AYBA hizmetlerinin devam edecek olmasindan duyduklari mutlulugu Baskan Çerçioglu'yla paylasip Aydin'da Türkiye'nin en iyi sosyal belediyeciliginden birisini uyguladigi için kendisine tesekkür etti.

Baskan Çerçioglu “Biz oldugumuz sürece Aydin’da kimse yataga aç girmez, hiç kimse soguktan üsümez. AYBA ile simdiye kadar vatandaslarimiz arasinda en küçük  bir ayrim yapmadan yardim isteyen her vatandasimizin yardimina kostuk. Ayni sekilde bundan sonra da hiçbir ayrim yapmadan uyum içerisinde vatandaslarimizin yaninda olmaya  devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Pazar ziyaretinde özellikle kadinlar tarafindan sevgi gösterileriyle karsilanan Baskan Çerçioglu, pazar esnafiyla sohbet edip islerinin nasil oldugunu sordu.

Kendisini ve Mehmet Fatih Atay'i destekleyeceklerini söyleyen vatandaslara tesekkür eden Baskan Çerçioglu yüzlerce vatandasla hatira fotografi çekildi.

|