GENÇLER BÜYÜKŞEHİRLE EL ELE TEMİZLİK YAPTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve gönüllü gençler "Çevre Bilinci Projesi" kapsamında kentin temiz tutulması için farkındalık çalışması yaptı.
Haber Tarihi: 13.10.2018
|

Özel Aydin Kayabasi Lisesi ögrencileri, ögretmenleriyle beraber, Pinarbasi Mesire Alani'nda Aydin Büyüksehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi ekiplerinin temizlik çalismalarina katkida bulundular.

Çevre temizligiyle ilgili duyarlilik olusturmak için yapilan çalismaya gönüllü olarak katilan gençler, temiz bir çevre için herkesten çöplerini çöp kutularina atmalarini istedi.

Gençleri tebrik eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Aydin birçok güzelligi ve çevresel faktörleriyle önemli bir kent. Biz Büyüksehir Belediyesi olarak Aydin'i piril piril yapiyoruz. Dünyada dogal kaynaklarin ve dogal güzelliklerin hizla tüketildigi bu yillarda herkes gelecegi için bir adim atmali ve gerekli sorumlulugu göstermeli. Aydinlilar da genç-yasli demeden Büyüksehir Belediyesi'nin özel önem verdigi çevre duyarliligina destek veriyor. Böylelikle vatandaslarimizla dayanisma içerisinde Aydin'i modern bir il haline getirdik. Bugün gerçeklestirdigimiz bu duyarlilik çalismasinda yer aldiklari için gençlerimize tesekkür ediyorum" diye konustu. 

|