KÜÇÜKLER SATRANÇ TAHTASINDA HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEKLER

Aydın Büyükşehir Belediyesi kültür merkezlerindeki kurslara katılan küçük kursiyerler yarın düzenlenecek olan yılsonu satranç turnuvasıyla hünerlerini sergileyecekler.
Haber Tarihi: 25.05.2018

Kültür Merkezleri Geleneksel Satranç Turnuvasi'nda her yil, yil boyunca kurslara katilan ve marifetlerini ilerleten çocuk kursiyerler birbirleriyle yarisiyorlar.

Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi'nde saat 10.30'da baslayacak turnuvada onlarca çocuk en iyi hamleyi yapabilmek için ter dökecek. Turnuvada basarili olan çocuklara çesitli ödüller de verilecek.

Çocuklara basarilar dileyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Çocuklarimiz yil boyunca çesitli kurslara katilip hünerlerini gelistirdiler. Kültür merkezlerimizle çocuk, genç, yetiskin ayirmadan bütün vatandaslarimiza kucak açiyoruz ve kurslar açarak onlarin kendilerini gelistirmelerine olanak taniyoruz. Ayni zamanda birbirleriyle yarisarak keyifli zaman geçirmelerini de sagliyoruz. Çocuklarimiza yarinki maçlarinda basarilar dilerim" diye konustu