Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı I. Birleşim Meclis Karar Özetleri

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISI ARALIK AYI  13.12.2016

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

 

 

Karar No:450

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 17.11.2016 tarihli Kasim Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

 

Karar No:451

Karar: 5620 Sayili Kanunun 3’ncü maddesi ile Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro Ilke ve Standartlarina Dair Yönetmeligin 24’ncü maddesi geregince 1 adet geçici isçinin 2017 yilinda 12 ay süre ile çalistirilmalarini teminen hazirlanan Vize Cetvelleri’nin vize edilmesine ve 2017 yilinda Büyüksehir Belediyemiz norm kadro standartlari cetvelinde belirlenen memur norm kadro toplam sayisinin yüzde yirmisi oranini geçmeyecek sayida geçici isçi çalistirilmasi için Büyüksehir Belediye Baskanina yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

 

Karar No:452

Karar: Efeler Ilçesinde bulunan Ismet SEZGIN Parki içerisine merhum Ismet SEZGIN’ in heykelinin yapilmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

 

Karar No:453

Karar: Efeler Ilçesinde bulunan ve ekli dosyada imar planinda isaretlenerek gösterilen ‘’Bayindirlik Bulvari‘’ isminin ‘’Ismet SEZGIN Bulvari’’ olarak degistirilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

|