SARI CİVCİVLER"DEN YENİ HATLAR

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan, Aydinlilarin ulasimini ekonomik hale getirmek, ayni zamanda konforlu yolculuk imkani sunmak için faaliyet gösteren halk otobüslerine yeni hat eklendi. Hizmet vermeye basladigi günden itibaren Aydinlilarin büyük ilgisini çeken “Sari Civcivler” güzergahlarina KUSADASI-GÜZELÇAMLI , SÖKE-GÜZELÇAMLI, ve DIDIM SEHIR IÇI hatlari eklendi.

Kusadasi’ndan Güzelçamli’ya gidecek ilk araç hafta içi saat 8.10’da kalkacak. Son araç saat 23.10’da hareket edecek. Hafta sonu Kusadasi’ndan Güzelçamli’ya gitmek isteyen vatandaslar yine saat 8.10’dan itibaren Sari Civcivleri kullanabilecek. Hafta sonu Kusadasi’ndan kalkacak son araç ise saat 20.40’da hareket edecek.

Söke’den Güzelçamli’ya gidecek araçlar hafta içi 07.30, hafta sonu ise 8.15’de hareket edecek. Söke’den Güzelçamli’ya gitmek isteyen vatandaslar için son araç 22.30’da kalkacak.

 

Didim içinde hizli ve konforlu ulasim taleplerini degerlendirerek planlanan 3 ayri hattaki seferlerimizle sehiriçi trafiginin de yükünü almis bulunmaktayiz.

 

AYDIN’IN HER KÖSESINE “SARI CIVCIVLER” GIDIYOR Bozdogan’dan Koçarli’ya, Çine’den Didim’e kadar ulasim imkani saglayan halk otobüslerinin bütün seferleri yogun ilgi görüyor. Halk Otobüslerinden 65 yas üstü ve engelli vatandaslar ücretsiz yararlanabiliyor.

 

 HAT NO  HAT ADI  INCELE
 251  D MARIN - YALIKÖY  Sefere Ait Satleri Görmek Için Tiklayiniz...
 252 MAVISEHIR - POLIS K.  Sefere Ait Satleri Görmek Için Tiklayiniz...
253 MINE SITESI - DMARIN  Sefere Ait Satleri Görmek Için Tiklayiniz...
271 SÖKE - GÜZELÇAMLI  Sefere Ait Satleri Görmek Için Tiklayiniz...
272 KUSADASI - GÜZELÇAMLI  Sefere Ait Satleri Görmek Için Tiklayiniz...

 

|