23 MİLYONLUK DEV YATIRIMIN SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Didim’den Buharkent’e yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.
Haber Tarihi: 03.06.2016
|

Kemer Mahallesinde yapilacak olan Spor Kompleksinin 23 Milyon TL’lik sözlesmesi imzalandi.

 Aydinlilarin Topuklu Efe’si Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, içinde açik ve kapali yüzme havuzlari ile Rehabilitasyon Merkezi de bulunan spor kompleksini Aydin’a kazandiracak. Kemer Mahallesinde insa edilecek spor kompleksi sayesinde özelikle çocuklar ve gençler yaz kis su sporlari yapma firsati bulacak.

17 ilçede bu tip tesisleri açmaya devam edeceklerini ifade eden Baskan Çerçioglu, “Benim için çocuklarimizin gelecegi çok önemli.  Gelecegin sampiyonlari niye bu tesislerimizde yetismesin. Firsat verildigi takdirde çocuklarimiz çok önemli basarilara imza atacaktir. Çocuklarimizin kötü aliskanliklardan uzak duracagi, sosyallesebilecegi ve yeteneklerini ortaya koyabilecegi tesisleri hayata geçirmeye devam edecegiz. ” seklinde konustu

 

REHABILITASYON MERKEZI DE OLACAK

27 bin metrekarelik kompleks içinde 6 bin metrekarelik rehabilitasyon merkezi, 50x25 metre ebatlarinda açik ve kapali olimpik yüzme havuzu, 25x12,5 metre ebatlarinda kapali yari olimpik yüzme havuzu; tenis kortlari, 2 adet tenis antrenman kortu, kafeterya fuaye alanlari, spor salonlari ile 1 adet restaurant bulunacak.

|