ÖĞRENCİLER HAYRAN OLDUKLARI BAŞKAN ÇERÇİOĞLU İLE TANIŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR

Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu 4-c sınıf öğrencileri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile bir araya geldi.
Haber Tarihi: 02.06.2016

Encümen Salonu’nda gerçeklesen ziyarete sinif ögretmenleri de katilirken ögrenciler hayran olduklari Baskan Özlem Çerçioglu’nu karsilarinda görmenin heyecan ve mutlulugunu yasadilar. Yerel yönetimler konulu üniteyi yerinde görmek amaciyla basarili bir Büyüksehir Belediye Baskani olan Çerçioglu’nu ziyaret etmek istediklerini belirten ögrenciler Baskan Çerçioglu'na merak ettikleri sorulari yönelttiler. Her soruya içtenlikle cevap veren Baskan Çerçioglu’da ögrencilere basarili olmak için tavsiyelerde bulunurken bol bol kitap okumalarini ifade ederek egitim ögretim döneminde basarilar diledi.

Ziyaretin ardindan Baskan Çerçioglu ile tanismanin mutlulugu ile birlikte sevgi çemberi olusturan ögrenciler imza alabilmek için birbirleriyle yaristi.