BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Çine İlçesine bağlı Mutaflar mahallesinde bayan çiçek üreticilerinin yetiştirdikleri çiçekleri almaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 26.05.2016

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin çiçek ihtiyacini karsilayacak olan çiçek üreticisi bayanlar kendilerinin yetistirmis olduklari 10 bin adet ortanca çiçegini Büyüksehir yetkililerine teslim etti.

“BASKAN ÇERÇIOGLU’NU ALLAH BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN”

Her yönden desteklerini esirgemeyen ve üreticilerin her zaman yaninda olan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür eden MutafLar sakinleri ve çiçek üreticileri, “Çine ilçemize bagli Mutaflar Mahallesi çiçek üretimi konusunda ilimizin en önde gelen noktasidir.  Sayin baskanimiz Özlem Çerçioglu’nun destegi bizler için çok önem arz ediyor. Çiftçi ve üreticinin yüzü Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu sayesinde gülmeye basladi. Allah kendisini basimizdan eksik etmesin” diye konustular.  Mutaflardan alinan çiçekler Aydin il genelinde degisik bölgelere ekilerek, kenti rengarenk bir görüntüye kavusturacak.