AYDIN’DA PLAJ VOLEYBOLU COŞKUSU SÜRÜYOR

Türkiye Voleybolu Federasyonu ile Aydın Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği , Türkiye Plaj Voleybolu Aydın Etabı büyük coşku ve heyecana tanıklık ediyor.
Haber Tarihi: 19.05.2016

Bugün aksam saat 22:00’a kadar devam edecek olan çeyrek final maçlarinin ardindan , 20 Mayis Cuma  günü  müsabakalar  10.00  ile 17:30  saatleri arasindaki  yari final maçlari ve final maçi ile noktalanacak. 18’i bayan, 12’si erkek  toplam 30 takimin katildigi turnuva son derece çekismeli maçlara sahne oldu.

Aydin Atatürk Kent Meydaninda düzenlenen maçlara yogun bir ilgi gösteren Aydinli voleybolseverler kendileri için bir ilki yasatan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na da maçlarda sik sik “Büyük Baskan” tezahüratlari ile tesekkürlerini dile getiriyorlar.