AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NUN, 19 MAYIS ATATÜRKÜ ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJIDIR.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Haber Tarihi: 19.05.2016
|

Baskan Çerçioglu, mesajinda sunlari kaydetti; “19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramini bu yilda cosku ve gururumuzdan hiçbir eksilme olmadan yasiyoruz. 19 Mayis tarihi , 97 yil önce Samsun’da kurtulus atesini yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Ulusu ile birlikte bagimsiz Türkiye Cumhuriyetine giden yolun mihenk tasidir.

Destansi Milli Mücadelemizin ardindan büyük kurtarici Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yönünü uygarliga çevirmis genç Cumhuriyetimizi, gösterdigi büyük hedeflere ancak gençlerimizin ulastiracaginin bilinci ile 19 Mayis’i Türk Gençligine armagan etmistir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyetimizi gelecege tasimak gençlerimizin en önemli görevidir. Bu önemli görevi ifa eden gençlerimize gerekli bilimsel, kültürel ve sosyal imkanlari saglayabilmekte bizlerin en önemli sorumlulugudur.

Bu duygu ve düsüncelerle, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere aziz sehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve sükranla aniyorum”.

|