BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇİFTÇİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü ve oda üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 17.05.2016
|

ÜRETICILERDEN BASKAN ÇERÇIOGLU TESEKKÜR

Ziyarette konusan Ziraat Odasi Baskani Necdet Izgü, Baskan Çerçioglu’na üreticinin yaninda oldugu için tesekkür ederek, “Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu’na üreticinin ve çiftçinin her zaman yaninda oldugu için tesekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Kendisine tüm çiftçilerimiz adina çok tesekkür ediyorum. Her zaman destek oldu, çiftçimizin yüzünü güldürdü. Sayin baskanimizla ortak projelerde yer almaktan üreticiler olarak mutluluk duyariz” diye konustu.

Yerel tohumlar projesinin Aydin tariminin kalkinmasinda büyük rolü olduguna dikkat çeken Izgü, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun çiftçiye yönelik hayata geçirdigi projelerle çok önemli ve anlamli bir hizmeti yerine getirdigini söyledi.

“HER ZAMAN ÜRETICIYE DESTEGE HAZIRIZ”

Nazilli Ziraat Odasi’na ziyaretleri için tesekkür eden Baskan Çerçioglu, Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman üreticinin yaninda olduklarini, bundan sonrada olacaklarini ifade etti.

Baskan Çerçioglu, tüm ziraat odalari ile birlikte çalisma yaparak ortak projelerde yer almaktan mutluluk duyacaklarini belirterek, Aydin üreticisi ve çiftçisine destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi. 

|