ALMANLARDAN SONRA İNGİLİZLER’DE SERÇİN’E HAYRAN KALDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenlemelerle, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından ekoturizme açılan Söke’nin Serçin Mahallesi bir hafta içinde ikinci turist kafilesini ağırladı.
Haber Tarihi: 17.05.2016
|

Geçtigimiz Cuma günü Serçin’e gelen Alman Turist kafilesinin ardindan, bu kez Ingiliz turist kafilesi Serçin’e gelerek bölgenin büyülü güzellikleri ile tanisti.
         

Serçin’deki yilan baligi akvaryumunu inceleyen Ingiliz turistler, ardindan Kisla bölgesini ziyaret ederek dogal yasam ile bölgede bulunan pelikanlar, flamingo ve daha pek çok kus türünü yakindan taniyarak, göç hareketini izleme firsati buldular. Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin Serçindeki eko turizm faaliyetlerini basin yayin organlarindan ögrendiklerini belirten Ingiliz turistler, , Serçin’de hayata geçirilen eko turizm faaliyetleri için Baskan Çerçioglu’na  selam ve tesekkürlerini  ifade ederek, Ingiltere’ye döndüklerinde Serçin ile ilgili güzellikleri dostlari ile paylasacaklarini kaydettiler.
         

Ingiliz turist kafilesinin yani sira amatör bisiklet guruplari da Serçin’e gelerek, el degmemis dogal parkurlarda bisiklet turlari yapiyorlar.

|