SERÇİN EKOTURİZM MERKEZİNE ALMAN TURİSTLERDEN YOĞUN İLGİ

Geçtiğimiz hafta, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından açılışı yapılan Serçin Ekoturizm Merkezinin ilk ziyaretçileri Alman turist kafilesi oldu.
Haber Tarihi: 14.05.2016

Alman kafile, basin kanali ile ekoturizm faaliyetlerini ögrendikleri Söke’nin Serçin Mahallesine gelerek ilk önce  Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin Ekoturizm Merkezini ziyaret ettiler. Alman kafile,  Ekoturizm  faaliyetleri ile ilgili bilgiler aldiktan sonra Iskele kiyisini gezdiler.

Ardindan Kisla bölgesindeki tas evler ve dogal parkta gezinti yapan kafile, göçmen kuslar için gözlemlerde bulundular. Serçin Mahalle Sakinlerinin kendi elleri ile özel pisirdikleri Yilan Baligi ve yöresel lezzetleri tadan Alman kafile  Serçine halkina ve Aydin Büyüksehir Belediye Baskani  Özlem Çerçioglu’na ekoturizm adina yaptiklari çalismalardan dolayi tesekkür ettiler.