CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI KÖSE’DEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi: 13.05.2016

Ziyarete CHP Kadin Kollari Genel Sekreteri Ayfer Yilmaz Cömert, CHP Il Baskani Bayram Inci, Kadin Kollari Il Baskani Ayse Özdemir’de katildi.

Köse, Aydin’in basarili bir bayan büyüksehir belediye baskani oldugu için çok sansli oldugunu belirterek,  “Aydin ismi gibi Aydin bir il ve çok basarili bir Büyüksehir Belediye Baskani var. Hayata geçirdigi projeler ile tüm Türkiye’ye örnek olmus, bayanlarin gururu haline gelmistir. Özlem Çerçioglu’nun basarilarinin artarak devam edecegine inancim tamdir. Aydin ziyaretimizde Sayin Baskan Özlem Çerçioglu’nu ziyaret etmekten dolayi mutluyuz” diye konustu.

Nazik ziyaretlerinden dolayi CHP Kadin Kollari Genel Baskani Fatma Köse’ye tesekkür eden Baskan Çerçioglu, Köse’yi Aydin’da agirlamaktan dolayi mutlu olduklarini belirterek çalismalarinda basarilar diledi.