ENGELLİLERDEN TOPUKLU EFE’YE SEVGİ SELİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 10-16 Mayıs engelliler haftası dolayısıyla engelliler ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
Haber Tarihi: 11.05.2016
|

Turistik Park tesislerindeki yemege engelli vatandaslar aileleriyle katildi.
Alkislar esliginde yemege gelen Baskan Çerçioglu’na ilgi her zamanki gibi büyüktü. Baskan Çerçioglu, engelli aileleriyle sohbet etti, sorunlarini dinledi.


ENGELLILER ADINA BASKAN ÇERÇIOGLU’NA TESEKKÜR
Engelliler adina konusan Alti Nokta Körler Dernegi Baskani Bayram Özen, Baskan Çerçioglu’na tesekkür ederek, “Aydin’da engelli arkadaslarimiza yönelik hayata geçirilen projeler bizleri çok mutlu ediyor. Sayin Baskanimiz Özlem Çerçioglu dertlerimizle yakindan ilgilenip her zaman çözüme kavusturmustur. Hayatimizi kolaylastirarak bize tüm imkanlari saglayan Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na tüm engelli arkadaslarim adina çok tesekkür ediyorum” dedi. 


“HER ZAMAN YANINIZDAYIM”
Engelli vatandaslarin her zaman yaninda olacagini belirten Baskan Çerçioglu, “Engelli vatandaslarimizla yakindan ilgilenerek hayatlarini kolaylastiracak projeleri hayata geçiriyoruz. Tek amacimiz tüm engelleri hep beraber asmak. Bundan sonrada Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman sizin yaninizdayiz, hiç merak etmeyin” sözleri büyük alkis aldi. Konusmalarin ardindan engelli vatandaslar ve aileleri Baskan Çerçioglu ile fotograf çektirmek için birbirleriyle yaristi.

|