AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLERİN YANINDA

Aydın Büyükşehir Belediyesi engelli vatandaşlara destek olmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 10.03.2016

Engelli Nurdan Elçin’e üç tekerlekli elektrikli bisikleti 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü’nde Aydin Büyüksehir Belediyesi Engelliler Masasi tarafindan kendisine teslim edildi.

Kusadasi’na bana bu bisikleti gönderen Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür eden Ortopedik Engelli Nurdan Elçin” Sayin baskanimizdan elektrikli bisiklet ricam olmustu. Beni kirmayarak Kusadasi’na kadar bu bisikleti gönderdi. Çok duygulandim. Baskanimiz engelleri kaldirmayi bir bir basariyor. Engelli vatandaslarin engellerini kaldirarak hayatlarini kolaylastiran projeleri hayata geçiren Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na engelli arkadaslarim adina çok tesekkür ediyorum”dedi.