“BAŞKAN ÇERÇİOĞLU EMEKÇİLERİN GURURUDUR”

Belediye-İş Sendikası Yönetimi Başkan Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 09.03.2016
|

Belediye- Is Sendikasi Aydin Sube Baskani Hidayet Yaman, Baskan Yardimcisi Osman Pinar ve yönetim kurulu üyeleri ile Tüm Yerel-Sen sendika yönetimi 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü vesilesiyle Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu ziyaret etti.

“BASKAN ÇERÇIOGLU ÇALISANIN YANINDA”

Baskan Çerçioglu'nun emekçinin hakkini her zaman verdigini belirten Yaman " Baskanimiz Özlem Çerçioglu’nun göreve gelmesiyle birlikte karanliktan aydinliga çikmaya basladik. Baskanimiz her zaman isçinin ve emekçinin yaninda oldu. Önceden sokaga çikamiyorduk. Emekçinin alacagini zamaninda ödedigi ve sokakta alnimiz açik dolastirdigi için çok tesekkür ediyoruz. Isçiye, emekçiye verdigi bütün sözleri baskanimiz yerine getirdi. Bunun gururunu yasiyoruz.  Bu ailenin ferdi olarak her zaman baskanimizin yanindayiz" dedi.

"TÜRKIYE GENELINDE ÖRNEK BIR BELEDIYE BASKANISINIZ"

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’ndan övgü dolu sözlerle konusmasina devam eden Yaman, “Türkiye genelinde her anlamda örnek bir belediyeyiz. Sayin Baskanimizda Türkiye’ye örnek bir baskandir. Aydin’a yaptigi hizmetler zaten belli. Biz sendika olarak hem Aydin’a yaptigi hizmetler hem de  emekçinin, çalisanin yaninda oldugu için Büyüksehir Belediye Baskanimiz sayin Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Bir yil içinde siddet sonucu hayatini kaybeden 300’den fazla kadin için “300 can 300 fidan” sloganiyla Aydin Büyüksehir Belediyesi bünyesinde fidan diktiklerini belirten Baskan Çerçioglu, Belediye Is Sendikasi Baskani Hidayet Yaman ve Yönetimine ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti.

|