KADIN GİRİŞİMCİLERDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Aydın Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esen Türker, Aydın Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Emel Uşaklı, Forum Aydın Alışveriş Merkezi Müdürü Ezgi Çubukcu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 02.03.2016
|

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Aydin Kadin Girisimciler Kurulu Baskani Esen Türker, kadinlarin her zaman yaninda olan Baskan Çerçioglu’na tesekkür ederek, “Aydin ve Türkiye genelinde basarili çalismalariyla tüm bayanlarin gururu olan Sayin Baskanimiz Özlem Çerçioglu’nu ziyaret etmekten dolayi çok mutluyuz. 5-13 Mart tarihleri arasinda Dünya Kadinlar Günü’nü kutlamak amaciyla kadinlarimizin kendilerinin ürettigi, el emegi olan ürünleri Hanimeli köyünde sergileyecekler. Ziyaretimizde hem kadinlarin ortak sorunlarini konusmak hem de bayanlarin projesi olan hanimeli köyü hakkinda bilgiler vermek istedik” diye konustu.

Kadin sivil toplum temsilcilerine ortak projede yer almalarindan dolayi kutlayan Baskan Çerçioglu, tüm bayanlarin her zaman yaninda oldugunu belirterek kadin girisimcilere çalismalarinda basarilar diledi. 

|