KÜLTÜR MERKEZLERİ ÖĞRENCİLERİ BİLGİLERİYLE YARIŞTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Merkezleri öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenlendi.
Haber Tarihi: 01.03.2016

Yarismaya 21 Kültür Merkezinden toplamda 42 ögrenci yaristi.Sükran Güngör-Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda yapilan bilgi yarismasinda ögrencilere Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Ingilizce, Genel Kültür dallarinda sorular soruldu.

6. ve 7. Sinif ögrencilerinin kiyasiya mücadelesinde heyecan hiç eksik olmadi. Ögrenciler yarismada büyük heyecan yasarken, izleyici olarak ayni duygulari yasayan veliler, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler.

Yarismanin ilk bölümünden sonra verilen arada kültür merkezi müzik bölümü örgencileri velilere muhtesem müzik ziyafeti verdi.

Yarisma sonunda ögrencilere Kültür Merkezleri Genel Koordinatörü Vural Tüzen tarafindan çesitli hediyeler verildi.