BÜYÜKŞEHİR’DEN KAN BAĞIŞINA DESTEK

Aydın Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Meydanı’nda Kızılay’ın yapmış olduğu kan bağışı kampanyasına destek verdi.
Haber Tarihi: 01.03.2016

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan kurulan çadirlarda kayit yaptiran yediden yetmise Aydinlilar Kizilay Tirinda kan verdi. Aydinlilarin yogun ilgi gösterdigi kan bagisinda bir günde 160 ünite kan toplandi.

Adnan Menderes Üniversitesi gönüllü ögrencileri de kan bagisi kampanyasina destek verdi.

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI’NE TESEKKÜR

Aydin halkinin kan bagisina duyarli oldugunu ve 2015 yili içinde 41 bin 500 kisinin kan bagisinda bulundugunu belirten Kizilay Aydin Kan Bankasi Müdürü Dr. Ridvan Senol,  “Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin destegiyle Atatürk Kent Meydani’nda kan bagisi kampanyasi yaptik. Bay bayan her yastan vatandasimiz duyarliligini göstererek kan verdi. Bir gün içinde iyi oranda kan topladik. Ege bölgesi genelinde 2015 yilinda 310 bin ünite kan bagislandi. 2016 yilinda ise hedef 400 bin ünite kan. Destekleri için Sayin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na tüm Aydinlilar adina tesekkür ediyoruz” diye konustu.