MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Başkan Danışmanları Yaşar Coşkun ve Azmi Açıkdil ile Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanı Mehmet Güzgülü, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi: 25.02.2016
|

Genel Sekreter Memis, Baskan Çerçioglu’na nezaket ziyaretinde bulunduklarini belirterek, “Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Sayin Özlem Çerçioglu ile hem tanismak hem de belediye çalismalari hakkinda fikir alisverisinde bulunmak için Aydin’a geldik.  Iki il arasinda her anlamda çok faydali bir ziyaret oldu. Aydin gerçekten çok güzel bir sehir. Sayin Aydin büyüksehir Belediye Baskanimiza çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.

   Baskan Çerçioglu, yapilan nazik ziyaretten dolayi Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memis ve ekibine tesekkür etti.  Baskan Çerçioglu, ziyaret anisina Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memis’e Aydin inciri hediye ederken Genel Sekreter Memis, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün isminin yazili oldugu fincan takimini Baskan Çerçioglu’na takdim etti.

|