BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: “AYDIN’IN GELECEĞİNE YÖN VERECEK BİR POJE”

Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu, Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin ve Aydın Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi: 25.02.2016
|

Ziyarette konusan Aydin Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Yunus Sahin, “Aydin Gida Serbest Bölgesi” hakkinda açiklamalarda bulundu. Aydin Gida Serbest Bölgesi Projesi’nin paydasi olmaktan dolayi Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak gurur duyacaklarini belirten Baskan Çerçioglu, “Aydin’in gelecegine yön verecek bir proje” dedi.

“TÜRKIYE’DE 22. OLACAK”

  Yönetim Kurulu Baskani Sahin, Aydin Gida Serbest Bölgesi’ni kurduklarini belirterek, “Aydin için çok önemli olan bu projede basta Büyüksehir Belediyemiz olmak üzere tüm odalar, borsalar ve organize sanayilerini görmek istiyoruz. Sayin baskanimiz bize destegini her zaman vermistir. Proje kapsaminda Ulusal ve Uluslararasi firmalari Aydin’a davet edecegiz ve olusturacagimiz katma deger oldukça fazla olacak. Hedefimiz 10 yilda 2 milyar dolarlik ilave bir ihracat ile on bine yakin istihdam hedefine ulasmak. Havaalani, çevre yolu ve demiryoluna yakinligi nedeniyle Astim Organize Sanayi’nin genisleme alani ile onun devaminda bin besyüz dönümlük arazide bu olusumu yapmak istiyoruz. Türkiye’de 22. olacak olan proje için Bakanliga müracaatimizi yaparak bu isi baslatmis olacagiz” dedi.

“AYDIN’I UÇURUCAK BIR PROJE”

   Aydin için çok önemli bir projeyi hayata geçirecek olan Aydin Sanayi Odasi yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Baskan Çerçioglu, “Aydin Gida Serbest Bölgesi projesi Aydin için çok önemli ve Aydin’i uçuracak bir projedir. Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak projede paydasiniz olmaktan dolayi gurur duyariz. Elimizden gelen her türlü destegi vermeye haziriz. Bu proje Aydin’in gelecegine yön verecek bir projedir” diye konustu.  

|