BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU KUŞADASI’NDA SÜREN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu müjdesini önceden verdiği köprülü kavşak çalışmaları öncesi ASKİ Genel Müdürlüğünce yapılan alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.
Haber Tarihi: 12.02.2016
|

Sabri Mumcu Caddesi, Kadinlar Denizi Caddesi ve Boyalik yolunun kesistigi mevkide yapimi planlanan köprülü kavsagin yapimi öncesi mevcut güzergâhlardaki yagmursuyu, içme suyu ve kanalizasyon hatlarini içeren bir dizi çalisma yapan ASKI Genel Müdürlügü kisa zamanda faaliyetlerini tamamlamayi hedefliyor. Ilgili güzergâha ait kanalizasyon alt yapisi ile problemlerin giderilmesi ilk hedef.

 Baskan Çerçioglu tarafindan titizlikle denetlenen çalismalar tamamlandiginda köprülü kavsak yapimi öncesi söz konusu güzergâhtaki tüm alt yapi sorunlari sona erecek. Bu çalismalar çerçevesinde 1000 metre yagmursuyu, 800 metre kanalizasyon, 5000 metre ise içme suyu hatti yapimi gerçeklestirilecek.

BASKAN ÇERÇIOGLUVATANDASLARLA BULUSTU

Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu Kusadasi'nda süren alt ve üst yapi çalismalarini yerinde denetledi. Marina taksi duragini da ziyaret eden Baskan Çerçioglu, taksici esnafi ile beraber bir süre sohbet edip çay içti.

Baskan Çerçioglu;

            "Kusadasi ilçesine yapacak oldugumuz Köprülü kavsak ve kavsak düzenlemelerikesintisiz ve güvenli ulasim saglayip trafik sorununu en aza indirecegiz. Ilk olarak Sabri Mumcu Caddesi, Kadinlar Denizi Caddesi ile Boyalik Yolu'nun kesistigi mevkide çalisma baslattik. ASKI'nin gerekli alt yapi çalismalarini tamamlamasinin ardindan köprülü kavsak yapimi için çalismalara baslayacagiz. En kisa sürede bu mevkide yasanan trafik sorunlarini giderecegiz. " dedi.

Sohbetin ardindan Baskan Çerçioglu'na çiçek takdim eden durak esnafi gerçeklesen bu ziyaret için tesekkürlerini sundu.

            Kusadasi'nda ziyaretlerine devam eden Baskan Çerçioglu daha sonra yol üzerinde bir kahvehaneye girerek vatandaslarla sohbet etti. Kusadasi için yapilacak olan köprülü kavsak ve diger projeleri vatandaslara anlatti. Vatandaslarin sorunlarini da dinleyen Çerçioglu, tüm talep ve isteklerin en kisa sürede yerine getireceklerini ifade etti.

Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu daha sonra çalismalarina Söke ilçesinde devam etti.

|