Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı III. Birleşim Meclis Karar Özetleri

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISI KASIM AYI 18.11.2015

TARIHLI III. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

 

Karar No:493

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 13.11.2015 tarihli Kasim Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:494

Komisyon Görüsü: Bozdogan Belediyesinin 2016 Mali Yili Bütçesi incelenerek oy birligiyle kabul edilmistir.

Karar: Bozdogan Belediyesinin 2016 Mali Yili Analitik Bütçesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun komisyondan geldigi sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:495

Komisyon Görüsü: Buharkent Belediyesinin 2016 Mali Yili Bütçesi incelenerek oy birligiyle kabul edilmistir.      

Karar: Buharkent Belediyesi 2016 Mali Yili Analitik Bütçesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun komisyondan geldigi sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:496

Komisyon Görüsü: Çine Belediyesinin 2016 Mali Yili Bütçesi incelenerek oy birligiyle kabul edilmistir.

Karar: Çine Belediyesinin 2016 Mali Yili Analitik Bütçesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun komisyondan geldigi sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:497      

Komisyon Görüsü: Didim Belediyesinin 2016 Mali Yili Bütçesi incelenerek oy birligiyle kabul edilmistir.

Karar: Didim Belediyesinin 2016 Mali Yili Analitik Bütçesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun komisyondan geldigi sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:498      

Komisyon Görüsü: Efeler Belediyesinin 2016 Mali Yili Bütçesi incelenerek oy birligiyle kabul edilmistir.

Karar: Efeler Belediyesinin 2016 Mali Yili Analitik Bütçesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun komisyondan geldigi sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:499

Komisyon Görüsü: Germencik Belediyesinin 2016 Mali Yili Bütçesi incelenerek oy birligiyle kabul edilmistir.

Karar: Germencik Belediyesinin 2016 Mali Yili Analitik Bütçesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun komisyondan geldigi sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:500

Komisyon Görüsü: Incirliova Belediyesinin 2016 Mali Yili Bütçesi incelenerek oy birligiyle kabul edilmistir.

Karar: 5216 Sayili Büyüksehir Belediye Kanununun 25. maddesinin 3. fikrasinin (a) bendi geregi Incirliova Belediyesi 2016 Mali Yili Bütçe Kararnamesinde yer alan madde-10 ve madde-11' in çikartilarak; Incirliova Belediyesi 2016 Mali Yili Analitik Bütçesinin bu sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:501

Komisyon Görüsü: Karacasu Belediyesinin 2016 Mali Yili Bütçesi incelenerek oy birligiyle kabul edilmistir.

Karar: Karacasu Belediyesinin 2016 Mali Yili Analitik Bütçesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun komisyondan geldigi sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:502

Komisyon Görüsü: Karpuzlu Belediyesinin 2016 Mali Yili Bütçesi incelenerek oy birligiyle kabul edilmistir.

Karar: Karpuzlu Belediyesinin 2016 Mali Yili Analitik Bütçesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun komisyondan geldigi sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:503

Komisyon Görüsü: Koçarli Belediyesinin 2016 Mali Yili Bütçesi incelenerek oy birligiyle kabul edilmistir.

Karar: Koçarli Belediyesinin 2016 Mali Yili Analitik Bütçesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun komisyondan geldigi sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:504

Komisyon Görüsü: Kösk Belediyesinin 2016 Mali Yili Bütçesi incelenerek oy birligiyle kabul edilmistir.

Karar: Kösk Belediyesinin 2016 Mali Yili Analitik Bütçesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun komisyondan geldigi sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:505

Komisyon Görüsü: Kusadasi Belediyesinin 2016 Mali Yili Bütçesi incelenerek oy birligiyle kabul edilmistir.

Karar: 5216 Sayili Büyüksehir Belediye Kanununun 25. maddesinin 3. fikrasinin (a) bendi geregi Kusadasi Belediyesi 2016 Mali Yili Bütçe Kararnamesinde yer alan madde-10, madde-13 ve madde-14' ün çikartilarak; Kusadasi Belediyesi 2016 Mali Yili Analitik Bütçesinin bu sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:506

Komisyon Görüsü: Kuyucak Belediyesinin 2016 Mali Yili Bütçesi incelenerek oy birligiyle kabul edilmistir.

Karar: Kuyucak Belediyesinin 2016 Mali Yili Analitik Bütçesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun komisyondan geldigi sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:507

Komisyon Görüsü: Nazilli Belediyesinin 2016 Mali Yili Bütçesi incelenerek oy birligiyle kabul edilmistir.

Karar: 5216 Sayili Büyüksehir Belediye Kanununun 25. maddesinin 3. fikrasinin (a) bendi geregi Nazilli Belediyesi 2016 Mali Yili Bütçe Kararnamesinde yer alan madde-9' un çikartilarak; Nazilli Belediyesi 2016 Mali Yili Analitik Bütçesinin bu sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:508

Komisyon Görüsü: Söke Belediyesinin 2016 Mali Yili Bütçesi incelenerek oy birligiyle kabul edilmistir.

Karar: Söke Belediyesinin 2016 Mali Yili Analitik Bütçesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun komisyondan geldigi sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:509

Komisyon Görüsü: Sultanhisar Belediyesinin 2016 Mali Yili Bütçesi incelenerek oy birligiyle kabul edilmistir.

Karar: Sultanhisar Belediyesinin 2016 Mali Yili Analitik Bütçesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun komisyondan geldigi sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:510

Komisyon Görüsü: Yenipazar Belediyesinin 2016 Mali Yili Bütçesi incelenerek oy birligiyle kabul edilmistir.

Karar: Yenipazar Belediyesinin 2016 Mali Yili Analitik Bütçesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun komisyondan geldigi sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

 

|