Aydınlılar Türkü Dolu Gece Yaşadı

Aydın Belediyesi Türk Halk ve Sanat Müziği Koroları “10 Kasım Atatürk’ü Anma Özel Konseri” ile Aydınlılara keyif dolu bir gece yaşattı.
Haber Tarihi: 20.11.2012

Türk Halk Müzigi Koro Sefi Özcan Yilmaz ve Türk Sanat Müzigi Koro Sefi Nedim Tarimcioglu yönetiminde Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrolari Sükran Güngör Sahnesi’nde gerçeklestirilen konsere Aydin Belediyesi Baskan Yardimcilari Sümran Ünal, Sefika Çoban, Aydin Belediyesi Kültür Uzmani Osman Irik ve Aydinli  sanat severler katildi.

Aydin Belediyesi Türk Sanat ve Halk Müzigi Korolari, geceye katilanlara birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Konsere büyük ilgi gösteren ve salonu hinca hinç dolduran Aydinlilar zaman zaman türkülere eslik ederken, korolar konser boyunca büyük alkis aldi.  Konser sonunda koro ve vatandaslar Türk bayraklari ile 10.yil marsini söyledi.

Konsere gösterilen ilgiden dolayi çok mutlu oldugunu belirten ve emegi geçenlere tesekkür eden Belediye Baskan Yardimcisi Sefika Çoban, korolar adina sefler Nedim  Tarimcioglu ve Özcan Yilmaz’a çiçek takdim etti.