Başkan Çerçioğlu Kültür Gezilerine Giden Vatandaşları Uğurladı

Aydın Belediyesi il içi kültür gezilerine giden vatandaşları Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu uğurladı.
Haber Tarihi: 25.01.2014

Kültür gezilerine yogun ilgi gösteren vatandaslar kendilerini ugurlamaya gelen Baskan Çerçioglu’nu bir anda karsilarinda görünce büyük sevinç yasadilar.

Aydin Bey Camii önünden hareket eden otobüslerde vatandaslara tek tek hayirli yolculuk dileyen Baskan Çerçioglu’na ilgi yine büyüktü.

Yaklasik 400 kisinin katildigi kültür gezisinde otobüslerin hareket etmesiyle Baskan Çerçioglu tarafindan ugurlanan vatandaslar, gezi programinda yer alan Kusadasi, Davutlar Güzelçamli Milli Park, Güllübahçe, Piriene, Milet, Didim,Çete Ayse Mezari, Yenipazar Yörük Ali Efe Müzesi,Bozdogan Kemer Baraji, Umurlu Çayyüzü Sehitligi, Nysa Antik Kent,Koçak Mesire Alanina  gezip görme imkani buldular.

Aydinli vatandaslar Aydin Belediyesi Kültür Gezileri’ni düzenledigi için Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler.