Aydın Belediyesi Kültür Gezilerine Yoğun İzdiham

Aydın Belediyesi kültür gezilerine giden vatandaşları Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu uğurladı. Kültür gezilerine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar kendilerini uğurlamaya gelen Başkan Çerçioğlu’nu bir anda karşılarında görünce büyük sevinç yaşadılar.
Haber Tarihi: 01.02.2014

Aydin Bey Camii önünden hareket eden otobüslerde Antalya kültür gezisi ile il içi kültür gezilerine giden vatandaslara tek tek hayirli yolculuk dileyen Baskan Çerçioglu’na ilgi yine büyüktü.

Yaklasik bin 500 kisinin katildigi Antalya kültür gezisi ile 500 kisinin katildigi il içi kültür gezilerinde otobüslerin hareket etmesiyle Baskan Çerçioglu tarafindan ugurlanan vatandaslar kültür gezilerini düzenledigi için Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler ve gezilerin devam  etmesini istediler.

Vatandaslarin gezilerin devam etmesi yönündeki talebine Baskan Çerçioglu, Aydin Belediyesi Kültür Gezilerinin süreceginin sözünü verdi.